Vízvezeték szerelés

SZOLGÁLTATÁSAINKVízvezeték szerelés

Vízvezeték szerelő, vízszerelő csapatunk lehetőség szerint azonnal, NON STOP áll rendelkezésére csőtörés miatti vészelhárítás, vízszivárgás, csepegés, vagy más vízvezeték probléma esetén Budapesten és Pest megyében.
Vízvezeték szerelő, vízszerelő Budapesten és Pest megyében azonnal, NON STOP.

Vízvezeték szerelő, vízszerelő csapatunk lehetőség szerint azonnal, NON STOP áll rendelkezésére csőtörés miatti vészelhárítás, vízszivárgás, csepegés, vagy más vízvezeték probléma esetén Budapesten és Pest megyében. Minden, ami vízvezetékszerelés – vízvezetékmenedzsment a legfelsőbb szinten!

Legyen a csőtörés, vízszivárgás lakáson belül, vagy épületen kívül (udvari, kerti…), családi vagy társasházban, a lefolyóvezetéket vagy főnyomócsövet (strang) érintő, vízszerelő csapatunk számára első a szakszerű, mielőbbi csőtörés javítás.

Vízvezeték szerelés, csőtörés, vízbetörés – csőrepedés, rejtett vízszivárgás

A vízvezeték nagyobb mértékű repedése, törése, rongálódása megnehezíti, ellehetetleníti a mindennapi életet. A kisebb mértékű, szolid károsodás okozta vízszivárgás legtöbbször bizonyos ideig rejtve maradhat, de a csőtörés ilyen esetekben is tetten érhető. Ha a csőtörés vízbetöréssel, vagy éppen vízhiánnyal jár, egyértelmű a diagnózis. Ez bizonyos szempontból szerencsésebb, hiszen bár ijesztő a baj, de rögtön napvilágra kerül, és azonnal orvosolható vízszerelési gyorsszolgálat közbenjárásával. A rejtett, alamuszi csőrepedéseknek azonban megvan az az átka, hogy hosszabb távon egyéb galibát is okozhat. Ha a legkisebb gyanú is felmerül, hogy repedt, törött a vízvezetékcső, ajánlott a vízvezetékszerelő, az azonnali csőtörés vizsgálat. Az esetek zömében a csőtörés vizsgálat bontás nélkül is nagy pontossággal megállapíthatja, hol van a vízszivárgás forrása.

A vízvezeték szerelés, vízszerelés ára csőtörés esetén – munkadíj

A vízvezeték magától nem fog megjavulni. Minél inkább odázzuk a megoldást, annál súlyosabb összegeket fogunk kifizetni a vízszámlára, a felújítási, helyreállítási költségekre. Munkadíjaink, a vízszerelés ára, csőtörés javítás ára fix összegek, de a járulékos épületgépészeti költségek (bontás, csőhálózat kiépítés, burkolatjavítás…) megemelhetik az összkiadást. Pontos díjjal a helyszíni felmérést követően tudunk szolgálni.

A következő jelek megléténél mielőbb érdemes vízszerelő mester segítségét igényelni:

  • Csökken a víznyomás a vezetékben – csordogáló vízsugár.
  • Nedves foltok, vízfoltok a falon, plafonon, vakolatpergés, festékfelhólyagzás.
  • Felázás, tócsa az udvaron, kertben.
  • Vízzel telt vízakna (nem talajvíz!).
  • Zavaros, barna folyóvíz.
  • Irreálisan, a megszokottnál magasabb vízdíj, vízszámla.

Bizonyosodjon meg a csőtörés tényéről! Jelzésértékű, ha akkor is pörög a vízóra csillagkereke, amikor az összes vízcsap zárt állapotban van.
Penészesedés, dohos szag! Ez az egyik legfontosabb indok, hogy a vízvezetékszerelő mielőbb elhárítsa a gondot. A penész ugyanis nem csak kellemetlen, makacs és kéretlen vendég, hanem az egészségre ártalmas!
Mikor nem vízszerelő a megoldás? Amennyiben a vízvezeték a főmérő, vízóra előtti szakaszon sérült, az illetékes vízműhöz kell fordulni, ugyanis a mérőtől kezdődő szakasz felett ők rendelkeznek, az ő hatáskörük!

Csőtörés biztosítás

Nagyon fontos, hogy csőtörés esetén azonnal kezdjük meg a kármegelőzést, a kárelhárítást! Zárjuk el a főcsapokat, és hívjunk vízszerelőt! A lehető leghamarabb vegyük fel a kapcsolatot a biztosítónkkal is. Cégünk kérés esetén szöveges, videós, fotós dokumentációt készít, hiszen a csőtörés biztosítási esemény, és a megfelelő, korrekt lakásbiztosítás csőtörés esetén fedezi a helyreállítás költségeit, vagy legalább egy részét.

Vízvezeték szerelés szolgáltatási területeink

Vízszerelés, vízvezetékszerelési, csőtörési, csőbetörési szolgáltatással Budapest és teljes Pest megye területén foglalkozunk, különösképpen az alábbi kiemelt területeken: Budapest összes kerülete, I. (Budavár) II. III. (Óbuda-Békásmegyer) IV. (Újpest) V. (Belváros-Lipótváros) VI. (Terézváros) VII. (Erzsébetváros) VIII. (Józsefváros) IX. (Ferencváros) X. (Kőbánya) XI. (Újbuda) XII. (Hegyvidék) XIII. XIV. (Zugló) XV. (Rákospalota-Pestújhely-Újpalota) XVI. XVII. (Rákosmente) XVIII. (Pestszentlőrinc-Pestszentimre) XIX. (Kispest) XX. (Pesterzsébet) XXI. (Csepel) XXII. (Budafok-Tétény) XXIII. (Soroksár), Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentkirály, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok.

GYORSZOLGÁLAT
Probléma esetén keresse NONSTOP ügyfélszolgálatunkat az azonnali hibaelhárításhoz!
PROFI SZAKEMBEREK
Profi vízvezetékszerelő csapatunk egyész Budapest és Pest megye területén rendelkezésére áll.
VÍZVEZETÉK SZERELÉS
Minden, ami vízvezetékszerelés. – vízvezetékmenedzsment a legfelsőbb szinten! Lakásokban és családi házakban egyaránt.
CSŐTÖRÉS, VÍZBETÖRÉS
Munkadíjaink, a vízszerelés ára, csőtörés javítás ára fix összegek.

Hívja ügyfélszolgálatunkat ingyenes árajánlatért NONSTOP!

VÍZVEZETÉK SZERELÉSJavítás és karbanttartás

Vízvezeték felújítás, csere vagy csőtörés, javítás, karbantartás esetén is állunk rendelkézésre teljes Budapest és Pest megye területén.

Nem SOS munka esetén kérjen árajánlatot!

Kapcsolat

+36 70 678 0024
info @ gazkazanbudapest . hu
1053 Budapest, Vécsey utca 3.

Szolgáltatási területünk

Budapest és Pest megye teljes területén vállalunk duguláselhárítási, vízszerelési, cirkó gázkazánszerelési munkákat.

Adakezelési tájékoztató

ARCAde Studio Kft. Minden jog fenntartva 2022. | Adószám: 12163908-2-41